0176-160 50 info@gothes.com

Värmepumpar i Norrtälje

Vi har sedan 1996 sålt och installerat IVT värmepumpar i Norrtälje trakten. Tiden har varit fylld av utbildning, erfarenhet och genomgående nöjda kunder. Bra driftsekonomi kombinerat med bra driftsäkerhet ger just – nöjda kunder!

Att inte lova större besparing än vad som kan uppnås är viktigt, det känns alltid bättre att få höra att den varit ännu bättre ”än vad du sa”. I dagsläget är det, lika väl som när vi startade, att värmepumpen är det bästa alternativet för låga driftskostnader utan ansträngning.

Hur går det nu till då?
Många går själva in på IVT:s hemsida och gör en första koll på vad en värmepump kan spara. Vill du ha en konkret totaloffert så kommer jag på ett kostnadsfritt hembesök och går noggrant igenom alla förutsättningar. Därefter får du en offert och en kalkyl på förväntat resultat. Eftersom du ganska snart upptäcker att: Denna måste vi ha, för den är så bra! så är det bara att slå en signal och berätta det för mig.

Varför IVT?

Det korta svaret på den frågan är att våra värmepumpar helt enkelt är ett tryggt köp. Vi chansar aldrig – varken under utvecklingen, tillverkningen eller installationen av våra värmepumpar. Du får helt enkelt bekymmersfri och billig värme. Det lite längre svaret får du när du klickar här.

Har du frågor eller önskar du boka ett kostnadsfritt hembesök?

Ring 0176-160 50 eller skicka ditt mobilnummer till oss så ringer vi upp.

Luft - Vattenvärme

Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Luft - Luftvärme

Luftvärmepumpar som de kallas, omvandlar energin i uteluften till värme. Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus

Bergvärme

Minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

Frånluftsvärme

Producera värme & varmvatten till en mycket låg kostnad av att återvinna värmen som redan finns i huset, som annars hade ventilerats ut.