0176-160 50 info@gothes.com

Luft – Luftvärme

Vi säljer många luft – luftvärmepumpar, inte marknadens billigaste, utan naturligtvis den bästa, med imponerande resultat även vid lägre utomhustemperaturer. Titta och lyssna på den i vår butik och beställ en till ditt hem eller fritidshus (mycket lämplig med 10 graders underhållsvärme-funktion).
Efter 2-3 veckor finns den på plats och kan börja höja kvaliteten på ditt boende.

Vi har sedan 1996 sålt och installerat IVT värmepumpar i Norrtälje trakten. Tiden har varit fylld av utbildning, erfarenhet och genomgående nöjda kunder. Bra driftsekonomi kombinerat med bra driftsäkerhet ger just – nöjda kunder!

Luft/luftvärmepumpar

Våra luft/luftvärmepumpar, eller luftvärmepumpar som de också kallas, omvandlar energin i uteluften till värme. Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. Du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med så mycket som 50 procent när du installerar en IVT Nordic Inverter luft/luftvärmepump.
Att du dessutom kan använda dem till luftkonditionering / aircondition under sommaren är en mycket trevlig bonus.

Har du frågor eller önskar du boka ett kostnadsfritt hembesök?

Ring 0176-160 50 eller skicka ditt mobilnummer till oss så ringer vi upp.

Luft - Vattenvärme

Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Luft - Luftvärme

Luftvärmepumpar som de kallas, omvandlar energin i uteluften till värme. Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus

Bergvärme

Minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

Frånluftsvärme

Producera värme & varmvatten till en mycket låg kostnad av att återvinna värmen som redan finns i huset, som annars hade ventilerats ut.