0176-160 50 info@gothes.com

Bergvärme

Har du valt bergvärme så måste tillstånd för energiborrning sökas, vilket jag naturligtvis hjälper dig med och det tar 2 – 4 veckor att få. Sen är det bara att sätta igång installationen som tar ca 3 dagar totalt på plats i huset. Energiborrningen är då utförd strax innan vi börjar installationen.
Efter ca en veckas drift kommer jag över och gör slutgenomgång med funktionskontroll och undervisning om hur allt fungerar.

Vi har sedan 1996 sålt och installerat IVT värmepumpar i Norrtälje trakten. Tiden har varit fylld av utbildning, erfarenhet och genomgående nöjda kunder. Bra driftsekonomi kombinerat med bra driftsäkerhet ger just – nöjda kunder!

Bergvärmepumpar

Vi utvecklar och tillverkar våra bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet. När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

Har du frågor eller önskar du boka ett kostnadsfritt hembesök?

Ring 0176-160 50 eller skicka ditt mobilnummer till oss så ringer vi upp.

Luft - Vattenvärme

Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Luft - Luftvärme

Luftvärmepumpar som de kallas, omvandlar energin i uteluften till värme. Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus

Bergvärme

Minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

Frånluftsvärme

Producera värme & varmvatten till en mycket låg kostnad av att återvinna värmen som redan finns i huset, som annars hade ventilerats ut.