Wc till tank

HAR DU FRÅGOR ELLER ÖNSKAR DU BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK?

Ring 0176-29 49 43 eller skicka ditt mobilnummer till oss så ringer vi upp.

WC till tank

En vanlig anläggning är självfallstoaletten, Ecoflush, som har en sorterande funktion med en genomsnittlig spolmängd <1L. Den förutsätter naturligtvis att det finns möjlighet för självfall för att vara ett alternativ.

Det snålaste (med spolvatten) systemet är vakuumtoaletten, Ecovac där undertryck forslar avfallet från wc-stolen till tanken. Rekommenderas av kommunen i första hand.

Avloppstanken är tilverkad av kraftig Polyeten och med låg bygghöjd.

När du vill installera en sådan här anläggning så ansöker vi digitalt om tillstånd hos Bygg & Miljöförvaltningen. 

Leveranstiden på anläggningen beror i första hand på Kommunens handläggningstid och tre veckors väntan på att tillståndet ska ”vinna laglig kraft”. Naturligtvis även markentreprenören, vvs-montören (Ecoflush) och elektrikern (Vakuum) som är de hantverkare/entreprenörer som krävs för en komplett installation. Anläggningar utförs under hela året, det går i regel bra att installera även under den kalla årstiden. För priser och svar på frågor kontakta oss.

Vid ansökan om wc till sluten tank kontrollerar Miljöförvaltningens handläggare vid sitt besök på fastigheten att det befintliga BDT-avloppet fungerar och är godkänt. Ofta är det undermåligt och behöver förnyas, vilket vi naturligtvis även ordnar i samband med tankinstalllationen.
”Trekammarbrunnar” ingår också i det som vi åtar oss.

 

Glöm inte ROT-Avdraget!

Den som anlitar ett företag för rotarbete kan få en skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden

TELEFONTIDER

  • Vardagar: 8.00-12.00  13.00-16.00
  • Söndagar/röda dagar – ingen telefontid
  • Helgdagsafton: 8.00-12.00  13.00-15.00

Kontakta oss

9 + 12 =